Arjan van Dijk

Coaching

Als coach help ik al 27 jaar mensen om het beste uit zichzelf te halen. Iedereen heeft talenten en krachten , vaak veel meer dan we zelf in de gaten hebben. We hebben helaas ook zwakten en valkuilen en die staan onze groei in de weg. De kunst is om je krachten en zwakten goed te kennen zodat je effectiever kunt zijn in jouw leven, relaties en werk. Bedenk: niemand is perfect en je hoeft niet te wachten met gelukkig en succesvoller zijn totdat je dat bent. Je kunt nu al stappen zetten om jouw doelen en wensen dichterbij te brengen.

 

Ik coach deelnemers met vragen rond:

- welzijn en geluk

- relaties

- carrière

- vaderschap

- emoties, angst en stress

- omgaan met nare ervaringen (verlies, trauma, scheiding)

 

Hoe ik werk

Als coach luister ik naar jouw verhaal, altijd zonder oordeel. Ik stel vragen en help je om zicht te krijgen op jouw potentieel en op wat jou tegenhoudt.

Ik deel mijn observaties met je en ik geef je inzichten uit de psychologie, en doe oefeningen met je en geef je uitdagingen voor thuis en op je werk. Het doel is om groei te realiseren. Praten over het verleden kan daar onderdeel van uitmaken, omdat we er iets van kunnen leren, niet om erin te blijven hangen.

We kijken vooruit en we beginnen vandaag met kleine stappen. Die leiden vanzelf tot echte verandering.

 

Hoe weet je of deze coaching kwaliteit heeft?

Er zijn immers zoveel coaches op de markt? Hoe weet je of dit goed is? Ik ben al 27 jaar coach, ik ben goed opgeleid (zie mijn bio) en ik ben hoofddocent aan de Academie voor Coaching en Counselling in Amstelveen.  In coaching gebruik elementen uit diverse stromingen in mijn werk, zoals Positieve psychologie, Haptonomie, Transactionele analyse, Systemisch werk en ACT. Ik ben aangesloten als coach bij de LVSC (Landelijke Vereniging van Coaches en Supervisoren). Maar los van deze argumenten zal de klik bepalen of ik jouw juiste coach bent, plan gerust een kennismakingsgesprek en ontdek het zelf.

 

Hoe lang duurt een traject?

Een traject duurt doorgaans tussen de 3 en 8 sessies van 1 uur.

Je kunt altijd starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom (20 minuten). Daarna kunnen we de sessies live doen, online of een mix van beide.

Bij live-gesprekken vind ik het ook prettig om samen te wandelen, dat is handig als je moeite hebt met stilzitten.

 

Wat kost dat?

De gesprekken kosten 125,00 per uur. Een traject van vijf gesprekken kost 600 euro.